onsdag 16 november 2011

Söndags!!


I söndags istället för att ligga halva dagen med baksmälla bestämde vi oss för att göra nåt extra på frasdag.Vi steg upp kl 09.30 från sängen å bestämde oss för att ta bilen till B-måla å därifrån tåget till kalmar! Tåget gick strax efter kl 11, så vi fik lite brått, å kom fram 2 minuter innan tåget gick, så vi hade tur!!

Barnen var överförtjusta över att åka tåg, var så härligt att se och lyssna på dom! Elliot har åkt tåg tidigare, men inte Saga!
Väl framme i kalmar , köpte vi skor till Elliot! Sedan åt vi på kina:) Det var mumsigt, till och med barnen åt en massa! Vi satt länge, å barnen skötte sig hela tiden.. de va som om dom fattade att vi inte orkade bråka med dem:)

Gick sedan till slottet och till lekparken där, lekparken by the way var super:) Rekomenderas! Barnen lekte å lekte!Till och med vi vuxna! runt halv tre gick vi mot tåget igen:) En alldeles lagom dag, å verkligen uppskattad. Så rätt glad ändå att det inte blev någon Rosenström på Sandra kvällen innan, då kan jag säga dagen hade vart pest å pina!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar