onsdag 6 oktober 2010

Några framsteg!

Elliot ville idag ta sin cykel(motorikcykel) till dagmamman:) I början vågade han bara gå jämte och leda cyklen. Sdan blev det till att stiga över och gå alltså stå upp och gå med den. Och så idag har han satt sig ner på sadlen och sparkat:).. Duktig min lille killeSå nu blir det säkerligen cykel varje dag till dagmamman!

Saga tar sig mer och mer runt på rumpan i halvkrypar ställning!. Ställer sig mot saker och gär gärna ett varv eller två. Släpper å man känner i hela henne att hon bara vill å vill kunna gå själv. Å förbannad vill jag lova att hon blir om hon inte kan eller om hon skulle ramla:) Säger mamma och pappa mera och härmar efter oss. Särkilt efter hennes namn.. Elliot ropar Aga(Saga) och hon ropar tillbaka Aga:) Så underbart att höra!

Saga var även på vägning i måndags: Vikt: 8365gr Längd: 70cm Huvudomfång: 48, om jag inte minns fel! Så växer gör hon allt!

Nåt som är tråkit är att jag köpte mycket 74 kläder till Saga från Ullared, som typ är på gränsen till för små:(. Tråkigt som tusan. Tror nog allt att det var lite små storlekar, just i längd på armar.

Greys anatomi börjar idag, första för säsongen:).. har dessvärre ingen tv:(eller jo tv har vi men inget att kolla på , för att vi inte tagit tummen ur att hitta nåt bra paket. Så blir nog att ta en sväng till Madde å snoo hennes tv:)Kan bara inte missa att, blivit som en drog. Har liksom räknat ner dagarna för sjutton!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar