söndag 9 januari 2011

åå så svårt..

idag är stora dagen, då i ska sätta upp oss på lägenhet och säga upp huset..men gud vad jag vänt å vridit på mig i natt och idag på morgonen. Just för att jag blir orolig över om vi verkligen gör rätt.. Så rädd att vi ångrar oss sen när vi väl sitter i den där lägenheten.!Ingen trädgård eller någon altandörr som går rätt ut till gräset i sommar. Och katterna som blir innekatter, kaniner som vi får skänka.

Men efter ett kort samtal i morse till Andreas på jobbet, så har vi rätt ut att. Om vi ska flytta till m-ås.. så är det faktiskt nu som det är bäst. Och då mest för barnen. Saga ska skolas in i april och då har vi hunnit in till mönsterås..så hon kommer inte behöva någon omskolning sedan. Elliot ska ändå byta nu under sommaren till en avdelning uppe på dagiset i blomstermåla. Så han ska ändå byta, och då slipper han även ett bhyte i framtiden. För först hade vi sagt att vi skulle bo i detta hus i kanske 3 år och sedan flytta till m-ås. Men när vi vände roch vrider på att så är det ändå nu som det blir som enklast och bäst. Och under dessa extra 3 år i m-ås som kommer bli kan vi spara lite pengar. Så egentligen inget svårt val, men helt klart att vi är oroliga att vi ångrar oss sedan.

Finns säkert de som tycker vi e knäppa;).. Precis flyttat hit!Men man vet ju aldrig hur man ska trivas.. och visst, vi hade nog kunnat tänkt till innan vi flyttade från vårt gamla hus. Men gjort är gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar