tisdag 7 september 2010

En andra chans:)

Jihoo vi blev uppringda av ägaren på huset vi la ett bud på allra först, de hade inte fått det sålt men ville gärna hyra ut det. Tackade så klart nej först eftersom vi redan skrivit på ett 3 månaders kontrkt på det andra huset. Men efter några dagar och efter en titt med min pappa med familj bestämde vi oss för att slå till på det andra som vi från början velat ha. Det ligger i ett kanon område, lungt och skönt. Nära till skola och grönområde. Men även knappt ingen trafik, mer än de som bor där. ++ att det är en en plans villa:)

Vet dock inte hur vi ska kunna lösa allt framöver med hyror och inflyttningar, vet bara att vi ska ha det andra:)..nån gång. Nu eller om 3 månader! Har back up från min pappa med familj när det gäller pengar, ifall att det skulle krisa .. Visst vi akn nog hosta upp ca 15 000 kr men inte direkt superkul å slänga alla sparpengar på att bara bo med dubbla hus. Bättre om vi kan låna lite grann , betala och arbeta av lite i våran egna takt. Kommer bli kanon det här, det vet jag.

Helst ville de sälja huset till oss men vi sa att det är ju jätte bra att kunna få hyra först, känna på området och huset osv. De kunde även flytta ut nu 1 okt om det skulle krisa för oss.! Så var på fika hos dem igår, som tur väl är kände Andreas dem sen innan. Vilket mäklaren inte framförde vid budgivningen:( Ägaren sa igår att om han vetat att det var vi så skulle vi fått köpt det för budet vi la. Sa han då även igår att vi kunde få köpa det rakt av. Men att om vi ville, så fick vi hyra det först:)
Självklart skittråkigt med de andra huset att vi hunnti skriva kontrakt och grejer men kom fram till att för oss ligger dte inte så där super bra så att vi skulle välja det över (våratså gott som drömhus)det andra.

Nog babblat om detta men jag är så där super hispig och lycklig:D haha

Nu ska vi bege oss till affären sen blir det Musikcafet:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar