måndag 27 september 2010

sjuka och griniga barn!

Mina barn är hostiga, snoriga och allmänt hängiga:( Alltså ingen myggan eller simskola för Elliot idag! Vi har under dagen sysselsatt oss med att städa, hänga tvätt och packa lite smått. Tagit ner de saker som hängt på väggarna. Skramlat ihop de mesta i köket, som vi inte använder så där supper ofta eller mycket.

Saga har somnat här i soffan nu efter en timmes gnäll.. vet inte om det är fler tänder på gång..åter står att se. Blir mer packning när Andreas kommer hem, tar 3 ggr så längre tid när man har barnen om kring sig:)

Var ju i Ullared igår, jag , svärmor och en vän till mig:). Gick jätte bra alltihopa:)

Elliot fick: 3 par byxor, 4 par tröjor, Overall, Vinterjacka, vantar, mössa och strumpor. Även köpt några julklappar och födelsedagspresenter:)

Saga fick: 3 tunikor, 4 par leggings, strumpor, vantar + tossar, pyjamas. Julklappar och födelsedagspresenter. Fönster och tak lampor till hennes rum.

Mamman i familjen fick: 3 byxor/leggings, skjorttunika, svart kläning, trosor och en härlig kofta. Även mascara och ett halsband:)

Pappan i familjen fick: Kalsonger och strumpor, mössa och vantar:)

+++ en massa julklappar och födelsedags presenter till våra barn, mina syskon och kusiner.

Så otroligt skönt att ha allt sådant klart, aa eller nästa behövs väl köpas till nåt mer till våra barn:)

Just de ... hittade skit fina gardinkappor till nya köket:).. hoppas de ska passa, är rädd att de är för korta:(.. längtar tills vi är inflyttade och färdig städade med allt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar