torsdag 14 april 2011

Syskonbråk!

Här i lägenheten är det lik näst in till hela tiden känns de som. Saga tar Elliots saker och Elliot tar Sagas saker. Elliot börjar gråta om han blir av med något och Saga skriker med sin enormt jobbiga pipiga tjejröst(så de ringer i öronen på en)när hon blir av med nåt. Bråk, bråk mesta dels hela tiden..e de de här som kallas syskonkärlek?;)

Annars har dagen varit kanon:). Jag å barnen tog vagn å balanscykel till lekparkerna vid Jacobsgränd. (har inte vart där på evigheter, hade inte en anning om att det frächts till så ordentligt). Var förbi Hjulet, men fanns inget att ha. Elliot var super duktig då han lyssnade hela tiden vart han skulle cykla å när vi skulle gå över vägarna. Han cyklade hela vägen till Jacobsgränd å sedan tillbaka fram till Netto, utan att klaga över någonting. Vi Netto på hemvägen blev han trött i benen(å de förstår ja, me hans korta små ben.)Då blev det ståbrädan istället:)

Saga somnade på vägen hem så Elliot drog ut sin tramptraktor här på gården. Två småtjejer kom å lekte med honom:) De tyckte han var jätte skoj.!

Sen drog vi in för lunch vid 12-tiden. Barnen har lekt å bråkat.

Jag har lagat mat som vi ätit och ska äta imon. Nu är barnen och andreas ute å leker en stund innan läggdax. Nu är det jag som ska ta mig ut på en långpromenad:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar