fredag 12 november 2010

Ikväll blir det ..

Ja ikväll blir det pizza, var evigheter sedan vi åt de!

Imorse vaknade barnen som vanligt me tuppen, så jag påbörjade målningen av Sagas rum! Fyy säger ja bara, blir nog 4 strykningar på den mörkblå väggen:(..Andreas tog målningen här i kväll nu, men jag tar att imon på morgonen.

Har ju vart på Lattjoland idag:) Öppnade inte förrens kl 11.00, så vi käkade lunch hemma innan vi åkte. Sedan sov barnen på vägen in i bilen. Båda barnen hade ätit, sovit så det kunde inte bli bättre me humöret:). Nästan likadant som det var när Edwins lekland låg där, men ändå lite bättre. Då golvet fått heltäckningsmatta och de dumma betalamaskinerna var bort(alltså de där bilarna som man stoppar 5 kr i). Förra gången vi var på Edwins lekland, va de det ända Elliot bråkade om. Tycker att om man betalar för att gå in och leka ska man inte betala ännu mera ..när det redan finns massor saker att leka med. Visst kanske inte alla barn som bråkar om dessa saker, kanske bara e min ouppfostade son(för sånt är han regält krabbig med ).Men annars bara ++++ för Lattjoland. De har nog förresten bytt tema på inredningen med.

Efter åkte vid till Maxi, köpte mat vi ska bjuda på imorgon när Madde, Hans och Victor kommer på myspys.Ska bli trevligt, var länge sedan. Elliot pratar mycket om sina kompisar:) Som Victor och Zackarias.

Vi har pratat lite här hemma om man kanske skulle ha nåt litet kompiskalas för Elliot när han fyller 3 år:) Bara de närmsta, som han leker med.Tror att det skulle uppskattas:)

Ne nu kommer Andreas snart med pizzan:) Vi har fortfarande ingen tv:( Så har fått hyra lite filmer senaste dagarna! Inte mig imot:) Då filmerna på ica i Ålem tar 5 kr/film alla dagar om man hyr och hämtar dem mellan 20-21,precis innan stängningsdax. De ni,e inte många som slår:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar