söndag 10 januari 2010

Hemma igen!

Nu har vi kommit hem igen efter en helg i Ödevata hos familjen:) Efter en mysig och slö helg med filmer, godis, semlor och god mat:) Snacka om bortskämda! Åkte hem idag på morgonen, tog en snabb vända hemma för att ge Elliot lite mat sen bar det av bara efter någon timme till sporthallen, där det skulle vara lite julfirande med dagmammorna och alla barnen och deras familjer!Det var riktigt mysigt med dans runt granen och lek :) Jag åkte å veckohandlade i mönsterås efter att jag släppt av Andreas och Elliot hemma. Köpte med lite extra blöjor till både Elliot å den lille i magen, ammningskupor(ifall att) och lite annat smått å gott som kommer behövas .. alltså ha ett litet lager här hemma närmaste veckorna så man inte måste ränna till affären direkt.!
Nu är Andreas i mönsterås å hämtar pizza.. å jag e skit hungrig.. åååå han kommer aldrig!!! Vill ha mat nu;) Å en massa pizza sallad!Har i kväll slängt ut granen och plockat undan alla tomtar.. bara jullamporna och gardinerna som ska bort.. men det får vänta till helgen!!
Imon ska Elliot å jag bara vara hemma å ta de lugnt, å bara njuta av att vara hemma:)

1 kommentar:

  1. Hej. Nu närmar det sig med stormsteg. Snart kommer den lille ut. Underbart och tänk vad tiden har gått fort. Måste bara önska dig all lycka till med förlossningen och allt annat runt omkring det lilla livet! Kram Kram /Linda

    SvaraRadera